top of page
Zoeken
  • Nyssa Lovrovic

Wees creatief op een zondagmiddag

Bijgewerkt op: 27 apr. 2020

Simpele, leuke gerechten maken met overschotjes uit de koelkast


Wil je zelf aan de slag? Maar kom je inspiratie tekort? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen in je eigen koelkast. Leftovers are your source of nutrition but also inspiration! Ook dit bovenstaande gerecht is volledig gecreëerd uit ingrediënten die in mijn koelkast lagen te wachten om opgegeten te worden.

Met kip, Chinese kool, pastinaak, rozemarijn, peper, zout, en paprikakruiden kookte ik een heerlijk gerechtje dat daarboven nog eens heel fotogeniek bleek. Op deze manier bracht ik twee passies bij elkaar (koken en fotografie).

Je hoeft geen chef te zijn om creatief te zijn in de keuken. Breng smaken samen die jij lekker vindt en probeer eens iets nieuw! Enkel aardappelen en eieren in huis? Maak dan een Spaanse tortilla! Het fijne en ongelimiteerde aan foodcreaties is dat je na het genieten van een heerlijke maaltijd gewoon weer van voor af aan kan beginnen aan het dessert.Mijn passie, mijn job!


Iedereen houdt van lekker eten, maar ik heb er deels mijn job uit kunnen maken. Als ik aan mijn fotografie opleiding begon, had ik in het achterhoofd het idee om mode- en foodfotografe te worden. Hiervoor ben ik voor mijn opleiding stage gaan lopen van 3 maanden bij food fotograaf Luk Thijs in Gent. Hier heb ik zowel fotografie als styling geleerd en heb ik dit willen verder zetten in mijn eigen studio.

Opzoek gaan naar leuke borden, glazen en stofdoeken is een van de topactiviteiten voor foodstyling.
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page