top of page
Zoeken
  • Nyssa Lovrovic

Wedding Bells

Bijgewerkt op: 20 jun. 2020

De prachtige wereld van huwelijksfotografie


Waarom een professional aanspreken?

De grootste reden om een professioneel fotograaf onder de arm te nemen, is de garantie dat het jullie geeft dat jullie bijzondere dag sfeervol en kwaliteitsvol wordt vastgelegd. Wij weten perfect wat deze dag voor jullie betekent en kunnen zo deze stress alvast van jullie schouders halen. De herinneringen staan garant in de vorm van prachtige foto’s! Met een getraind oog en kennis van technologie en licht maken we zonder twijfel een geslaagde reportage.

Is het inhuren van een hobbyfotograaf met minder ervaring en een mogelijks beperkter technisch inzicht dan zo’n groot risico? Zij weten toch ook hoe ze een camera moeten vasthouden? Toch wordt de kans groter dat de uitwisseling van de ringen, het aansnijden van de taart of de openingsdans niet perfect op de foto staat. Misschien moet je achteraf vaststellen dat het geluksgevoel van jullie dag niet van alle foto’s afstraalt. Dat zou jammer zijn!
Vertrouwen is goud!

Wat ik het leukste vindt aan huwelijksfotografie? Je bouwt op een heel korte periode een fantastische vertrouwensband op met een koppel. Je beleeft alles samen vanop de eerste rij en vult vanuit deze positie alle foto’s met de emotie die zij meemaken doorheen deze prachtige dag. Wanneer je als fotograaf na de nabewerking een geweldig resultaat kan aanleveren, is de reactie van een gelukkig koppel de kers op de taart. Met behulp van de reportage kunnen zij deze dag weer van voor af aan opnieuw beleven.
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page