Kids

Newborn

Sessie

De geboorte van je eigen kindje is het mooiste moment in je leven. Maar zoals je wel vaak hoort, groeit je ‘kleintje’ als kool en is hij of zij al snel niet zo klein meer. Een newbornshoot is dan ook de ideale manier om deze eerste momenten van zijn/haar mensenleven vast te leggen.

Newborn

Hou er bij een newbornsessie rekening mee dat je kindje maximaal drie weken oud mag zijn. Deze sessie duurt ongeveer 2,5 à 3 uur.

Een verwarmde studio met alle huiselijke comfort, 
de vanzelfsprekende hygiëne 
en de complete styling zijn de succeselementen voor een geslaagde newbornsessie. 

- Bewerkte digitale bestanden in lage resolutie*

- 1 print 10x15 cm

-1print 20x30cm

360€

Cakesmash

Je kleintje wordt 1 jaar, wat gaat de tijd snel! Tijd voor een superleuke shoot om de vingers letterlijk bij af te likken. De volledige styling van studio en de jarige wordt voorzien. Het kleurenschema en thema kunnen jullie ook helemaal zelf bepalen. 

- Bewerkte digitale bestanden in lage resolutie*

120€

*35€ voor taart

Studio/Locatie

Al lang een fotoshoot willen organiseren maar nooit de tijd kunnen vrijmaken? Kijk je ernaar uit om nog eens een mooi fotoboek van je kids te maken of wat nieuwe foto's voor een update van je social media? Stel dan snel je eigen pakket samen!

- Bewerkte digitale bestanden in lage resolutie*

120€

*Lage Resolutie: Foto is scherp bij digitaal gebruik (Computer, GSM, I-Pad...). Bij afdruk word de foto onscherp (Gepixeld)

*Optioneel, ik hou rekening met allergie